Kurs i matlagning, lite finare, för både damer och herrar
Vi har varit lite avundsjuka på herrarnas matlagningskurs och har nu även fått igång en kurs i lite finare matlagning för både damer och herrar.
Fem matglada vintergäckare träffas vid tre tillfällen under hösten för att av Jonathan Thorlin invigas i några av hemligheterna i den finare matlagningen. Vi har redan klarat att bl.a. skapa en kulinarisk svamprisotto och kvällens meny består av:
Rökt makrill med kålsallad
Höstgryta med lamm, palsternacksstomp och pressgurka
Chokladchreme med chili och flingsalt
Bild 1: Gun och Göran funderar över vem som är novisen vid spisen och vem som eventuellt är drullen vid kastrullen
Bild 2: Christina rör i grytorna och Marja är kritisk avsmakare
Bild 3: Anne Marie är i säkra händer med mästerkocken som partner
Belöningen efter några timmars lärorika turer vid kastrullerna och pannorna
|